foo fighters bateristi taylor hawkins’ten davul dersi almak isteyen?

foo fighters bateristi taylor hawkins’ten davul dersi almak isteyen?


beleş yani bedava ders


Yakın zamanda yeni albümlerinin bittiği haberini aldığımız Foo Fighters, 25. yılını kutlamak için de devasa bir turne hazırlığı içerisindeydi. Bu planların hepsi korona virüsü yüzünden alt üst olmuş olsa da grup üyeleri aktif kalmanın bir yolunu buluyor. Foo Fighters’ın Davul Bakanı  Taylor Hawkins, Instagram üzerinden vermeye başlayacağı davul derslerinin ilkini paylaştı.

Queen bateristi Roger Taylor’ın Instagram hesabında boy gösteren Hawkins, Taylor’ın yaptığı gibi bir ders vermek istediğini belirtti ve kendisini Roger Taylor’ın değerli öğrencilerinden biri olarak tanıttı. Temel ritimlerden biri olan 4/4’ü mükemmelleştirmek için kısa bir ders veren Hawkins içinden geçtiğimiz bu çılgın zamanda biraz kafa dağıtıp eğlenmek için bunun iyi bir yol olduğunu da ekledi.

25. yıl turnelerinin tarihlerini yeniden düzenlemek zorunda kalan Foo Fighters’ın solisti Dave Grohl 2017’nin Concrete & Gold’undan sonra gelecek yeni albümlerinin tuhaf olacağını belirtmişti. Bazısı 45 dakika ve bazısı 45 yılda yazılmış parçalardan oluşan albümden gelişmeleri beklerken grubun son EP’sine göz atabilirsiniz.