olivia wilde, ikinci filmi don’t worry darling için iddialı bir kadro topladı

olivia wilde, ikinci filmi don’t worry darling için iddialı bir kadro topladı


chris pine, florence pugh, shia labeouf...


Olivia Wilde, kameranın önü yerine arkasında yer aldığı ilk işi Booksmart’la eleştirmenlerin beğenisini toplamış ve sağlam bir başlangıç yapmıştı. Bir gençlik komedisi olan filmi takip edecek yeni yapımının haberini yakın zamanda veren yönetmen, bu sefer ilk filmden farklı bir tema karşımıza çıkacak.

Don’t Worry Darling isimli ikinci filminde; Florence Pugh, Shia LaBeouf ve Chris Pine gibi yıldızları kadroda bir araya toplayan Wilde’a senaryo kısmında ilk filmde de emeği geçmiş Katie Silberman eşlik ediyor. Shane ve Carey Van Dyke’ın orijinal senaryosu üzerinden yazılan film, 1950’lerde Kaliforniya çöllerinde geçen bir psikolojik gerilim olacak.

Florence Pugh, Midsommar’dan ötürü bu türe aşina olmakla kalmayıp Little Women ve Lady Macbeth gibi yapımlardaki performansıyla da gözümüze girerken; Chris Pine’ı Star Trek ve Wonder Woman gibi büyük yapımlardaki rollerinden zaten tanıyoruz. LaBeouf ise geçen seneki Honey Boy ve The Peanut Butter Falcon’la Transformers sonrası yetişkinler için Hollywood’a geri dönmüş gibi gözüküyor.

Böyle yıldızlar geçidi bir kadronun gelecek vaat eden bir yönetmenle birleşiminden kötü bir film çıkamayacağını düşünmekle, patlayan bir balona dönme ihtimali de var. Doğal olarak yapım tarihiyle ilgili bilgi bulunmayan filmi beklerken Wilde’ın ilk filminin fragmanına göz atabilirsiniz.