the office’in toby’si paul lieberstein, the office benzeri corona virüs temalı bir dizi hazırlıyor

the office’in toby’si paul lieberstein, the office benzeri corona virüs temalı bir dizi hazırlıyor


zoom komedisi


The Office özgün teması, karakterleri ve espri anlayışıyla gelmiş geçmiş en başarılı komedi dizilerinden biri. Kültleşmiş dizinin yapımcıları Paul Lieberstein a.k.a. Toby ve Ben Silvermann covid-19 pandemisinin dünyayı esir aldığı bu dönemde, mevcut koronavirüs pandemisinden ilham alan yepyeni bir ofis komedisi geliştirdiklerini açıkladı.

Pek çok ofisin Zoom ve Slack gibi uygulamalarla çalışmalarını evlerden yürütmesinden esinlendiklerini aktaran Paul Lieberstein, “Bir çoğumuz günlerimizi Zoom toplantıları ile geçiriyoruz. Normalleşmeye başladı değil mi? İşte ve evde üretken kalmanın kişisel yollarını araştırıyoruz. Paul Lieberstein dümende iken, bu sıkıntılı dönemde sadece mizah ve rahatlık getirmekleye kalmayıp, aynı zamanda önümüzdeki yıllar için yaratıcı ve kalıcı bir ofis komedisine dönüşecek bir dizi ortaya çıkaracağımızı düşünüyoruz.” derken, Ben Silvermann ise ufak bir matematik dersi verdi: “Ofis komedisi ile başladık, ofisi kaybettik ve sadece komedi kaldı.”

Henüz pre-prodüksiyon aşamasında olan yapım için, Lieberstein ve Silvermann, The Big Breakfast dizisinin yapımcılarından Luke Kelly-Clyne ve Kevin Haeley ile Propagate dizisiyle tanıdığımız Rodney Ferrell ile birlikte çalışıyor. Henüz yayın tarihi belli olmayan yapımın pandemi günlerinde bize ilaç gibi geleceğinden hiç şüphemiz yok.