billie eilish a.ş. me & dad radio projesiyle karşınızda

billie eilish a.ş. me & dad radio projesiyle karşınızda


apple beats 1'da


2019 Grammy’lerinde ilk albümü WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO? ile ortalıkta ödül bırakmayan Billie Eilish, bunun ardından hız kesmeyip yeni James Bond filmi için kaydettiği No Time To Die’ı bize sunmuş ve yeni bir albüm üzerinde çalıştığı haberini de vermişti. Abisi ve albümün prodüktörü Finneas’la baş başa verip yaptıkları müzikle dünya çapında üne kavuşan Eilish, şimdi ise babasını yanına alarak Apple Music’in Beats 1 isimli radyo kanalında kendine ait bir radyo programına ev sahipliği yapacak.

me & dad Radio’da Baskets, The West Wing ve NYPD Blue gibi dizilerde yer almış olan babası Patrick O’Connell’la müzik konuşacak olan Eilish, en sevdiği sanatçı ve parçalardan birkaçını babasının kendisine öğrettiğini belirtti. Finneas destekli Groupies Have Feelings Too isimli bir Beats 1 serisi de yapmış olan sanatçı, yeni radyo şovunun daha müzik odaklı olacağını da ekledi.

İlk bölümü bugün yayınlanacak olan me & dad Radio, toplamda altı bölümden oluşacak ve bunlardan birinde Eilish’in annesi de programa konuk olacak. Eilish’in Bond filmi için yazdığı No Time To Die hemen aşağıda hizmetinizde.