andy samberg’lü palm springs filminden bir fragman yayınlandı

andy samberg’lü palm springs filminden bir fragman yayınlandı



2020 Sundance Film Festivali’nin en beğenilen yapımlarından biri, ilk uzun metrajına imza atan Max Barbakow‘un yönettiği Palm Springs oldu. Barbakow’un senaryosunu Andy Siara ile birlikte kaleme aldığı film, festivalde aldığı olumlu yorumlarla yılın merak edilen yapımlarından birine dönüşmüştü. Şimdi ise filmden ilk fragman yayınlandı.

Başrollerinde Brooklyn Nine-Nine ile adını daha geniş bir kitleye duyuran Andy Samberg ve How I Met Your Mother’ın sezonlar boyunca görmeyi beklediğimiz anne karakterini canlandıran Cristin Milioti yer alıyor. İkiliye J.K. Simmons, Peter Gallagher, Camila Mendes, Tyler Hoechlin, Meredith Hagner, Dale Dickey gibi isimlerin eşlik ettiği yapım aynı zamanda Sundance Film Festivali’nde gösterilip de yayın hakları en yüksek fiyattan satılan film rekorunu da elinde bulunduruyor.

Konusuyla Groundhog Day’e selam duran film, küçük kız kardeşi Tala’nın Palm Springs’teki düğününde nedime olan Sarah’nın, vurdum duymaz bir karaktere sahip olan Nyles ile tanışmasını ve ikilinin yaşadıkları macera dolu olayları konu alıyor. Palm Springs’teki düğünde yolları kesişen ikili, bir süre sonra aynı döngünün içerisine hapsoluyor ve hikayenin Groundhog Day kısmı başlıyor. Sürekli kendilerin aynı yere geri dönmüş bir şekilde bulan Sarah ve Nyles’ın hem birbirlerinden ve hem de bulundukları döngüden kurtulmak için ellerinden geleni yapmasını izlediğimiz filmin yapımcıları arasında başrol Andy Samberg de yer alıyor.

10 Temmuz‘da Hulu’da yayınlanacak filmin fragmanı hemen burada.