jarvis cocker’ın yan projesi jarv is’ten eski ama yeni bir şarkı

jarvis cocker’ın yan projesi jarv is’ten eski ama yeni bir şarkı


house music all night long


Bir daha yeni bir Pulp albümü göreceğimize dair hiç umut bırakmayan ve buna da çok kırıldığımız Jarvis Cocker, JARV IS isimli projesinden paylaştığı House Music All Night Long’un daha uzun ve videolu versiyonunu paylaştı.

Geçtiğimiz senenin ortasında ilk şarkısını duyduğumuz JARV IS, House Music All Night Long’u Mart ayının hemen başında yayınlamış ve arkasından da şarkıya çektiği videoyu yayınlamıştı. 1 Mayıs’ta yeni projesinden Beyond the Pale isimli ilk albümü yayınlamaya hazırlanan ama malum sebeplerden bunu erteleyen veteran müzisyen, karantina günlerini film ve şarkı listeler yaparak geçiriyordu. Bizlerin de merakla takip ettiği listelere ufak bir ara veren Cocker, bir süredir yakın temas halinde olduğu “greeen screen” teknolojisiyle kaydettikleri yeni videoyu paylaştı.

Serafina Steer, Emma Smith, Andrew McKinney, Jason Buckle ve Adam Betts’ten oluşan grubuna Chilly Gonzalez ve Naala gibi isimlerin eşlik ettiği yeni House Music All Night Long’u ve aşağıdan dinleyebilir ve izleyebilirsiniz.