jon favreau, the mandalorian’ın 2. sezonunun ne zaman yayınlanacağını açıkladı

jon favreau, the mandalorian’ın 2. sezonunun ne zaman yayınlanacağını açıkladı


telaşa gerek yok


Son yıllarda Star Wars hayranlarının Star Wars filmlerinden daha çok sevip saydığı The Mandalorian’ın ikinci sezonunun yayın tarihi belirsizliğini koruyordu. Ta ki bugüne kadar. Dizinin arkasındaki isim lan Jon Favreau, COVID – 19 yüzünden ertelenme ihtimali bulunan yapımın planlandığı gibiEkim ayında ekranlarda olacağını duyurdu.

Son olarak dizinin ilk sezonuna odaklanacak sekiz bölümlük bir belgesel hazırlığında olduğunu açıklayan Disney+, internet dünyasına Baby Yoda gibi bir karakter armağan eden ve bunun dev bir çılgınlığa dönüşmesine de ses çıkarmayan Jon Favreau ve ekibinin ellerinden çıkan bu yapımla Star Wars konusunda hayal kırıklığı yaşayan serinin hayranlarının imdadına yetişmişti.

İlk sezonunun aldığı olumlu yorumların ardından ikinci sezon hatta üçüncü sezon için çalışmalara başlayan dizi ekibinin önüne corona gibi bir tümsek çıkmıştı. Dizinin çekimlerinin bitip bitmediğine ya da televizyon ve sinema dünyasına yaşanan ertelemelere boyun eğeceğine dair bir açıklama yapılmayan The Mandalorian’la ilgili ATX TV Festival’a konuşan Favreau, The Mandalorian’ın ikinci sezonunun planlandığı gibi Ekim ayında yayınlanacağını paylaştı. Şu an dünyanın içinde olduğu durumu düşünecek olursak Favreau ve ekibinin beklenenden çok daha ileride olduğunu söyleyebiliriz. Jon Favreau, ikinci sezonun çekimleri ve yayın tarihiyle ilgili olarak  “Karantinadan önce fotoğraf çekimlerini bitirdiğimiz için çok şanslıyız, bu yüzden teknolojide gelişmiş olan Lucasfilm ve ILM’e teşekkür ederim. Görsel efektleri düzenleme işlerini uzaktan yapabildik… Planlandığı gibi ekim ayında Disney+’ta yayında olacak.” yorumunu yaptı.

Henüz tam tarihi açıklanmasa bile bazı şeylerin tarihinden sapmadan ilerliyor olması, hem virüsün bir şekilde hayatımızı daha az etkilediğine hem de sonunda izleyecek yeni bir şeyler oluşuyla  mutluluk veriyor. Yeni sezon detaylarını merakla bekliyoruz.