istanbul’un en büyük halloween partisi technoween, 31 ekim’de volkswagen arena’da

istanbul’un en büyük halloween partisi technoween, 31 ekim’de volkswagen arena’da


istanbul'da halloween başkadır


Ülkemiz sık sık yolu düşen Adam Beyer’ın kurucusu olduğu ve techno denince akla ilk gelen plak şirketlerinden biri olan Drumcode DJ ve prodüktörlerinin sahne alacağı TechnoWeen, covid – 19’dan mental olarak tükenmiş bünyelere küçük bir hayat öpücüğü vermeye hazırlanıyor.

Volkswagen Arena’da Marginal Events desteğiyle hayata geçecek TechnoWeen, techno müziğin yükselen isimlerini bir araya getirmesinin yanında, isminden de anlaşılacağı gibi Cadılar Bayramı’na denk düşen 31 Ekim tarihiyle birlikte çarpı 2 eğlence garantisi veriyor. Saat 22.00’de başlayacak ve sabahın ilk saatlerine kadar aralıksız devam edece k”Dark Halloween” deneyiminin biletleri bugünden itibaren Bugece.co’da satışa sunulurken; avantajlı dönem biletlerinin ise sadece sınırlı bir süre satışta olacağını hatırlatalım.

Gecede sahne alacak isimlere şöyle bir bakacak olursak, Türkiye’de kendine has bir dinleyici kitlesine sahip Zürih çıkışlı Lilly Palmer, dark ama melodik sound’u ile son zamanlarda büyük yükselişte olan ve Techno’nun başkenti Berlin’den yolu buralara düşen Thomas Schumacher, gecenin “headliner” diyebileceğimiz yıldız isimleri olarak dikkat çekiyor.

Bu ikilinin yanı sıra, İstanbullu müzik severler ile ilk kez buluşacak olan ama elektronik müzik dünyasında veteran sayılabilecek bir tecrübeye sahip Drumcode’un temel taşlarından İtalyan prodüktör Sasha Carassi ve 15 yaşında techno tutkunu olarak Londra’dan Berlin’e taşınıp bu işe gönlünü koyan Mark Reeve’e yerli sahnemizin parlayan yıldızları Sezer Uysal ve Suit&Panda eşlik edecek.

Konsepte özel sahne şovlarının türlü türlü görsel efektle harmanlanacağı gecede sadece VIP bilet sahiplerinin katılabileceği bir de “after party” mevcut. Etkinliğe katılanlar gecede düzenlenecek kostüm yarışmasıyla sabah 06:00 ile 10:00 arasında backstage artist lounge’da gerçekleşecek after party’ye VIP bilet ve para ödülü gibi hediyeleri kazanma fırsatı yakalamış olacaklar.

Marginal Events tarafından Türkiye’de ilk kez düzenlenecek olan TechnoWeen gecesinin sınırlı sayıdaki erken dönem biletleri BuGece.co‘da satışta. Elinizi çabuk tutmanızı tavsiye ederiz. Malum Covid-19 sonrası bu partiye koşa koşa gidilecektir, biletler tükenecektir…