yeni deftones albümünün yayın tarihi belli oldu mu?

yeni deftones albümünün yayın tarihi belli oldu mu?


deftones'tan gizemli hareketler


Şubat ayının son günlerinde grubun davulcusu Abe Cunningham’ın bizzat müjdelediği yeni Deftones albümüyle ilgili gizemli olaylar yaşanıyor. Daha önce Chino Moreno’nun “Kesinlikle bu yıl içinde gelecek!” dediği albüm için davulcu Cunningham, Eylül ayını işaret etmişti.

Bu bilgiyi bir cebimizde tutalım. Geçtiğimiz günlerde bütün sosyal medya hesaplarını siyah görsellerle kapatan Deftones, bu hesapların hepsinde hayranlarını grubun web sitesine yönlendirmişti. Web sitenin url kısmına baktığımızda karşımıza çıkan 0925 uzantısı, yeni albümün çıkış tarihini işaret ettiğine dair dedikoduları da beraberinde getirdi.

25 Eylül tarihini işaret eden 0925’in Cuma günü yani resmi olmasa da yıllardır albümlerin yayınlanma günü olarak kabul edilen cuma gününe denk gelmesi ve grubun davulcusu Cunningham’ın yaptığı açıklamaları da düşününce artık elimizde bir tarih var gibi.

Bu yıl yayınlanması kesin gözüyle bakılan ve bu yıl 20. yaşını kutlayan White Pony’nin remiks albümü Black Stallion ile 2020’yi iki albümle birden kapatmaya hazırlana Deftones, hayranlarını sonunda mutlu mesut edecek gibi gözüküyor.