amazon’un welcome to the blumhouse serisindeki dört filmden yeni fragman

amazon’un welcome to the blumhouse serisindeki dört filmden yeni fragman


şarıl şarıl korku saati


Son yıllarda The Conjuring, Paranormal Activity, Insidious, The Purge gibi korku/gerilim janrasında arka arkaya imza attığı başarılı yapımlarla adından bol bol söz ettiren Blumhouse Productions’ın Amazon’la yaptığı iş birliğinin meyveleri yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

İki markanın imza attığı bu anlaşma kapsamında hayata geçen sekiz yeni film, önümüzdeki bir yıla yayılacak şekilde Amazon Prime Video’da seyirci ile buluşacak. Gerilim ve korku atmosferi yoğun film sevenlerin zaten çoktan takipte olduğu bu serinin ilk dört filminden fragmanlar paylaşıldı.

Özellikle korku filmi hayranlarının heyecanla beklediği Welcome to the Blumhouse serisinde yer alan The Lie, Black Box, Evil Eye ve Nocturne filmleri Ekim ayında yayınlanacak.

The Lie

Yayın Tarihi: 6 Ekim

The Killing dizisiyle tanınan Veena Sud‘ın yönetmen koltuğunda oturduğu yapımın başrollerinde Mireille Enos, Peter Sarsgaard ve Joey King yer alıyor. The Lie, yakın arkadaşını öldürdüğünü itiraf eden genç kızlarını korumak için cinayeti örtbas etmeye çalışan bir çifte odaklanıyor.

Black Box

Yayın Tarihi: 6 Ekim

Trafik kazasında hem eşini hem de hafızasını kaybeden bir adamın, gerçekte kim olduğunu sorgulamasına neden olan deneysel bir tedaviye katılmasıyla yaşanan olayları mercek altına alan Black Box’ın yönetmen koltuğu Emmanuel Osei-Kuffour Jr.’a emanet. Filmin oyuncu kadrosunda Mamoudou Athie, Phylicia Rashad, Amanda Christine, Tosin Morohunfola, Charmaine Bingwa ve Troy James gibi isimler bulunuyor.

Evil Eye

Yayın Tarihi: 13 Ekim

Elan ve Rajeev Dassani ikilisinin yönettiği ve ödüllü bir podcast‘ten uyarlanan Evil Eye; bir kadının genç kızının erkek arkadaşı ile karanlık geçmişi arasında bağ olduğuna ikna olması ve rüya gibi bir başlayan aşk hikayesinin kabusa dönüşmesini konu ediniyor. Filmin başrollerinde Sarita Choudhury, Sunita Mani, Omar Maskati ve Bernard White gibi isimler yer alıyor.

Nocturne

Yayın Tarihi: 13 Ekim

Zu Quirke’nin ilk uzun metrajlı filmini olan Nocturne, seçkin bir sanat okuluna giden çekingen bir müzik öğrencisinin yakın zamanda ölen bir sınıf arkadaşının, gizemli hatıra defterini aldıktan sonra çok daha popüler olan ikiz kardeşini gölgede bırakmaya başlamasını irdeliyor. Sydney Sweeney’in başrolde yer aldığı filmde Madison Iseman, Jacques Colimon, Ivan Shaw gibi isimler rol alıyor.