the avalanches yeni albümü “we will always love you”yu duyurdu

the avalanches yeni albümü “we will always love you”yu duyurdu


gönder gelsin be


Bir süredir paylaştıkları teklilerle “galiba yeni albüm geliyor” diye düşündürten The Avalanches, ağzındaki baklayı çıkardı. Grup, We Will Always Love You isimli yeni albümün çıkış tarihini paylaşmasa da albümün kesin olarak geleceğini paylaştı.

View this post on Instagram

We're very happy to share with you the cover for our new album, "We Will Always Love You". Designed by our dear friend Jonathan Zawada, the sleeve features Ann Druyan, (Creative Director of the Voyager Golden Record Project) , who’s cosmic love story inspired this music. In keeping with the album's theme of everlasting love as an undying vibration, Ann's image was run through a spectograph, turned into sound, and back again. The image remains hidden, deep within in the grooves of the music, for you to discover if you wish. An exploration of the vibrational relationship between light, sound and spirit, "We Will Always Love You" will be available for pre-order next week, with more details to follow soon. Interstellar Love, The Avalanches . Design by @zawhatthe

A post shared by The Avalanches (@theavalanches) on

Albümün yayın tarihini paylaşmalasalar da Jonathan Zawada imzalı kapak görselini paylaşan Robbie Chater ve Tony Di Blasi ikilisi, Instagram hesabından yaptıkları açıklamada “Albümün ölümsüz bir titreşim olarak sonsuz aşk temasına uyum sağlaması açısından, Ann’in görüntüsü bir spektrograftan geçirilip sese dönüştürüldü ve ardından tekrar görüntüye çevirildi.” yorumuyla albümün teması hakkında minik bir bilgilendirme yapmış oldu.

Bu yıl içinde Blood Orange, Rivers Cuomo, Pink Siifu, Jamie xx, Neneh Cherry, Vashti Bunyan ve son olarak da Uluslararası Uzay Orkestrası ile birlikte kaydettiği şarkıları paylaşan grup, albümün önümüzdeki hafta erken siparişe açılacağını da paylaştı.

İlk iki albümü arasına on beş yıl bırakan ama iki ile üç arasını kısa tutan TheAvalanches’in yine didik didik çalıştığı albümünü dinlemek için sabırsızlıkla bekliyoruz.