yeni fleet foxes albümü shore yarın yayında!

yeni fleet foxes albümü shore yarın yayında!


bu ne güzel sürpriz


Helplessness Blues albümünü döndüre döndüre dinlediğimiz Fleet Foxes, önce dağılıp sonra birleşerek pasif agresif sevgili gibi bizleri dumura uğratarak 2017’de Crack-Up albümünü yayınlamıştı. 2018’de First Collection 2006 – 2009 isimli toplama bir albüm yayınlayan grubun sürpriz bir şekilde yarın yeni albüm yayınlayacağı ortaya çıktı.

Bugün sabah saatlerinde Twitter’a intikal eden bazı fotoğraflarda grubun isminin ve yarının tarihinin yer aldığı bir takım posterler Paris’in çeşitli yerlerinde belirmiş. “Shore” kelimesinin yazdığı posterler grubun yarı resmi Discord kanalında yapılan paylaşımlara göre albümün yeni ismi. Ayrıca albümün tamamlanmış ve Grizzly Bear solisti Daniel Rossen’ın da albmün bir parçası olduğu paylaşılan bilgiler arasında.

Robin Pecknold ise bu bilgiyi bizzat doğrulayarak “Çok ucuz geldiyse kusura bakmayın sadece yeni albüm için çok heyecanlıyım ve önden bir şeyler paylaşmak istedim” açıklaması yaptı. Pecknold’un Instagram hesabından yaptığı paylaşımı Shazam’layan grubun sıkı takipçileri videodaki şarkının isminin Wading In Waist-High Water olduğu da ortaya çıktı.

View this post on Instagram

Tuesday

A post shared by Robin Pecknold (@robinpecknold) on

Uzun süredir Instagram hesabından yeni şarkı paylaşımlarında bulunan Pecknold, daha önce Shore isimli bir albüm ve tracklist içeren bir story paylaşmıştı. Ayrıca Shore albümünün kapağının Reddit’te dolaştığını söylesek şaşıran çok kişi olmaz herhalde. Buyrun albümün kapağı ve şarkı listesi.

  1. Wading In Waist-High Water
  2. Sunblind
  3. Can I Believe You
  4. Jara
  5. Featherweight
  6. A Long Way Past The Past
  7. For A Week Or Two
  8. Maestranza
  9. Young Man’s Game
  10. I’m Not My Season
  11. Quiet Air / Gioia
  12. Going-to-the-Sun Road
  13. Thymia
  14. Cradling Mother, Cradling Woman
  15. Shore