ms. marvel dizisinin başrolü belli oldu

ms. marvel dizisinin başrolü belli oldu


iman vellani ile tanışın


Disney+’ın yeni yatırımlarından biri olan Marvel dizilerinin en tazesi Ms. Marvel dizisinin başrolünde, genç oyuncu Iman Vellani yer alacak. Vellani’nin hayat vereceği Kamala Khan karakteri aynı zamanda Marvel Sinematik Evreni’ndeki ilk Müslüman süper kahraman olacak.

Avengers sonrası yoluna kayıpsız devam etmek isteyen Marvel, bu konuda çözümü arka arkaya duyurduğu WandaVision, She-Hulk, Falcon and the Winter Soldier ve Loki gibi dizilerde arıyor. Bu stratejinin son meyvesi olan Ms. Marvel, geçtiğimiz yıl ekrana gelen Four Weddings and a Funeral dizisinin senaristlerinden Bisha K. Ali’nin kalemiyle küçük ekrana aktarılacak.

New Jersey’de muhafazakâr ailesi birlikte yaşayan Pakistan asıllı bir genç olan Kamela Kahn’ın hikayesini takip edeceğimiz dizide yeni keşfettiği süper güçlerine alışmaya çalışan karakterimizi son olarak birlikte Bad Boys for Life filmini yöneten Adil El Arbi ve Bilall Fallah’ın yönetmenliğinde izleyeceğiz.

Yayın tarihine dair bir detay paylaşılmayan dizi bakalım Marvel’ın Avengers sonrası yaşadığı boşluğa nasıl karşı duracak?