oscar isaac moon knight ile marvel evrenine giriyor

oscar isaac moon knight ile marvel evrenine giriyor


hayırlı olsun


Avengers sonrası oluşan boşluğu en doğru şekilde doldurmaya çalışan Disney+, dizi projelerine nefes almadan devam edecek gibi gözüküyor. Marvel evreninden bir çok karakterin solo ve bir arada olduğu yapımlarla gündemini meşgul tutmaya çalışan Disney+ Moon Kinght isimli yeni bir yapımı hayata geçiriyor.

Genç isim Iman Vellani‘nin Ms. Marvel’da rol alacağının belli olmasının ardından gözler Moon Knight‘a çevrilmişti. Marvel’ın merakla beklenen Moon Knight dizisinin başrolünde yer alması Oscar Isaac ile anlaşma noktasına geldiği bugün kulislerde konuşulmaya başlanan en büyük gelişmelerden biri oldu.

Dizi, Bushman adında bir terörist tarafından öldürülen eski bir CIA ajanı olan Marc Spector’ın hikayesini anlatacak. Mısır’ın Ay Tanrısı Khonshu tarafından hayata döndürülen Spector’ın Bushman’ı öldürüp Moon Knight’a dönüşmesiyle “süper kahraman”a dönüşecek Spector’ın kafasının içinde bazen birlikte çalışan, bazen de zihninin kontrolü için savaşan dört farklı kişilik yer alır ve bu durum, olayları olduğundan daha da karmaşık bir noktaya sürükler.

Son yılların popüler yapımlarından The Umbrella Academy’nin yaratıcılarından Jeremy Slater’in senaryosunu kaleme alacağı ve yapımcılığını üstleneceği dizinin henüz belirlenmiş bir yayın tarihi yok. 2021 için planlandığını düşündüğümüz diziden yakın zamanda daha çok haber alacakmışız gibi geliyor.