steven soderbergh’in meryl streep’li let them all talk filminden ilk fragman

steven soderbergh’in meryl streep’li let them all talk filminden ilk fragman


izliyoruz ve beğeniyoruz


WarnerMedia’nın mayıs ayında yayın hayatına başlayan yeni dijital platformu HBO Max için haklarını satın aldığı ilk film olan Steven Soderbergh imzalı Let Them All Talk’tan bir fragman paylaşıldı.

Oyuncu kadrosunda usta oyuncu Meryl Streep’e Gemma Chan, Dianne Wiest, Candice Bergen ve Lucas Hedges gibi isimlerin eşlik ettiği Let Them All Talk, biraz eğlenmek ve eski yaraları sarmak için eski arkadaşlarıyla (Wiest, Bergen) birlikte bir yolcu gemisiyle seyahate çıkan başarılı bir yazarın hikayesini izliyoruz. Başarılı yazara bu seyahatte eşlik eden genç yeğeninin kısa süre içinde başarılı bir yazar temsilcisiyle  yakınlaşmasıyla başlaması ise işleri beklenenden daha da ilginç bir hale getiriyor.

Komedi ağırlıklı bir film olan Let Them All Talk’ın senaryosunu, kısa öyküleriyle tanınan ödüllü yazar Deborah Eisenberg kaleme aldı. Daha önce iPhone ile film çeken ve her daim yeni teknikler ile sinemanın sınırlarında dolaşmayı seven Soderbergh’in yeni filmini de bu mantıkla hayata geçirdiği biliniyor.

Filmde ses ekipmanları dışında alışıldık film ekipmanlarının çoğunun kullanılmadığı ve Soderbergh’in çoğu zaman eline kamerasını alıp bir tekerlekli sandalye üstünde oyuncuları takip ettiği gelen bilgiler arasında. Bunun yanı sıra filmin senaryosunun da sadece olayları temel hatları ile anlattığı, geri kalanını oyuncuların sette doğaçlama yaparak tamamladığı gibi ilginç detaylar filmin çekim aşamasından kulağımıza gelenler.

20 Aralık^ta HBO Max üzerinden izleyiciyle buluşacak filmin fragmanı hemen aşağıda.