thom yorke’un lotus flower şarkısında taktığı şapka açık arttırmaya çıkıyor

thom yorke’un lotus flower şarkısında taktığı şapka açık arttırmaya çıkıyor


pamuk eller cebe


Radiohead’in In Rainbows gibi nadide bir albümün ardından 2011’de daha elektronik sulara girerek herkesi şaşırttığı The King of Limbs’in çıkış parçası olan Lotus Flower, grubun yeni yönünü işaret etmesinin yanı sıra Thom Yorke’un uzun süre aklımızdan atamadığımız dansıyla da epey konuşulmuştu. Şarkının popülerliği ve grubun dönüşünün bile önüne geçen Lotus Flower şarkısının videosunun parlayan yıldızı, Thom Yorke’un fötr şapkası, hayırlı bir iş için açık arttırmaya çıktı.

Grubun resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşılma öğrendiğimiz habere göre Radiohead, 23 Kasım Pazartesi itibariyle eBay’de kullanıcıların şu anda tekliflerin 5,202,00 £ (kabaca 7,000 USD) civarında dolaştığı bir fiyat ile şapkayı satışa çıkarmış durumda. Açık artırma 29 Kasım’da sona eriyor ve paranın tamamı, “eğitmek, farkındalık yaratmak, utanç ve damgalanmayı ortadan kaldırmak ve bir gün olabilecek yeni bir sağlıklı alışkanlığı kurmaya adanmış bir kuruluş olan Testis Kanseri Vakfı Cahonas İskoçya’ya bağışlanacak.”

Thom Yorke’un sarı saçları gibi Radiohead tarihinin önemli patçalarından biri haline dönüşen bu şapkayı anmak için hep beraber bu güzel videoyu hatırlayıp bir tur sapıtmalı dans edelim.