owen wilson ve salma hayek’i buluşturan bliss filminden fragman

owen wilson ve salma hayek’i buluşturan bliss filminden fragman


i origins'in yönetmeninden


Streaming platformları savaşının önemli aktörlerinden Amazon, orijinal yapımlarını bir bir tanıtmaya son sürat devam ediyor. Bu yapımlardan bir tanesi olan Salma Hayek ve Owen Wilson’ın başrollerini paylaştığı Bliss’ten bir fragman paylaşıldı.

Another Earth, King of California ve I Origins gibi yapımların arkasındaki Mike Cahill’in yönetmenlik koltuğunda oturduğu bilim kurgu ve drama türündeki Bliss, yakın zamanda boşanmış Greg’in sokaklarda yaşayan ve etrafındaki dünyanın gerçek olup olmadığından bile emin olamayan Isabel ile ilişkisini anlatıyor.

Boşanma sonrası mutsuzluğuyla hayatında ne yapmak istediği konusunda hiçbir fikri olmayan Greg, Isabel’in başta kendisine akıl dışı gelen “biz bir simülasyonda yaşıyoruz” fikirlerine adım adım inanmaya başlamaktadır.

Another Earth benzeri alternatif bir dünya temasını ele alan filmde Wilson ve Hayek’e Madeline Zima, DeRon Horton, Jorge Lendeborg Jr. ve Joshua Leonard gibi isimler eşlik ettiği ediyor. Black Panther’ın Oscar ödüllü prodüksiyon tasarım ekibinin de yer aldığı proje, basit konusuyla çok ilgi çekici gözükmese de Mike Cahill’in bilim kurgu alanındaki tecrübesiyle ortaya ilginç bir sonuç çıkarma potansiyeli yüksek gibi gözüküyor.

5 Şubat‘ta Amazon Prime’da izleyici ile buluşacak filmin fragmanı hemen aşağıda.