yeni fka twigs teklisi için tarih verdi

yeni fka twigs teklisi için tarih verdi


tekli yani single yani şarkı


Ekim ayında karantina sürecinde sürpriz bir albüm kaydettiğini açıklayan fka twigs, bu albümden Headie One ve Fred Again ile birlikte kaydettiği ilk teklisi Don’t Judge Me’yi yarın yayınlayacağını açıkladı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

FKA twigs (@fkatwigs)’in paylaştığı bir gönderi

Geçttiğimiz yılın sürpriz albümlerinden birine imza atan fka twigs, yayınladığı MAGDELENE ile yıl sonu listelerinde en üst sıralarda yer almayı başarmıştı. 2014 çıkışlı ve ortalığı kasıp kavuran LP1’dan beş yıl sonra gelen Magdalene; sade melodilerle, geleneksel pop dokunuşlarını endüstriyel hip-hop altyapılarıyla harmanlandığı bir albüm olarak playlist’lerimize girmişti.

Bu albüm sonrası ara vermeden ve sürpriz bir şekilde yeni albüm kaydettiğini açıklayan twigs, karantina döneminde yapmayı sevdiği ama koşullar yüzünden yapamadığı şeyler yerine bir albüm kaydettiği açıklamıştı. Süreçle ilgili “Bir gün karar verdim ve dedim ki, ‘Biliyor musun, baştan sona yeni bir albüm kaydedeceğim.’ Sadece gittim ve yaptım. Gerçekten harikaydı. Ağırlıklı olarak El Guincho adında harika bir sanatçı ve yapımcı ile çalıştım. Albüme katkısı olan herkesle FaceTime üzerinden görüşerek bu süreci sona erdirmeyi başardım. Her şey harika ilerledi.” açıklaması da yapan twigs, bu ismi gizli albümün ilk teklisinin videosuyla birlikte yarın paylaşılacağını açıkladı.

Yönetmenliğini Emmanuel Adjei ve fka twigs’in yaptığı videoyu da en az şarkı kadar merak ettiğimizi belirtip, yarın öğlen saatleri için şimdiden heyecanlanmaya başladık.