arcade fire ve owen pallet, her filmi için kaydettikleri soundtrack’i yayınlıyor

arcade fire ve owen pallet, her filmi için kaydettikleri soundtrack’i yayınlıyor


spike jonze çok yaşa


Spike Jonze’un 2013 yılında vizyona giren ve kendisine En İyi Özgün Senaryo Oscar’ı kazandıran filmi Her’ün Arcade Fire ve Owen Pallett desteğiyle kaydedilen soundtrack albümü, 8 yıl aradan sonra yayınlanıyor.

Başrollerinde Joaquin Phoenix ve Scarlett Johansson’ın yer aldığı Her, belirsiz bir zaman diliminde ve şehirde Theodore Twombly isimli karakterimizin sanal dünya ve gerçek dünya arasında gidip gelen duygusal yolculuğunu anlatan nadide bir eser. Joaquin Phoenix, Scarlett Johansson, Olivia Wilde, Amy Adams, Rooney Mara, Chris Pratt gibi isimlerden oluşan kadrosu, konusu ve konuyu işleyiş biçimiyle Spike Jonze filmografisinin başarılı yapımlarından biri olan filmin soundtrack’i de oyuncu kadrosunda olduğu gibi başarılı bir ekipten oluşuyor.

Arcade Fire ve Owen Pallet gibi iki başarılı ekibin bir araya geldiği filmin soundtrack albümü, bugüne kadar hiçbir platformda erişime açık değildi. Aradan geçen 8 yılın ardından ilk kez kaset, CD, plak ve dijital formatta dinleyiciyle buluşacak albüm, 13 şarkıya ev sahipliği yapacak. Bu süreçle ilgili konuşan Pallet, “Ses ve görüntünün birlikte çalışma biçiminde gizemli bir simya var, notalar ve ruh halleri değişiyor ve bir kaleydoskop gibi birbirlerine tepki veriyor. Görsellerin yokluğunda bile, duygusal manzara hala varlığını sürdürüyor. Biz yazarken ve kaydederken sizlerin müzikte kaybolmak için bir anınız olmasını umuyoruz.” açıklamasını yaptı.

19 Mart’ta yayınlanacak ama bu Cuma günü ön siparişe açılacak albümün kapak görselini ve şarkı listesini hemen aşağıda bulabilirsiniz.

HER (Original Score) Tracklist:
01. Sleepwalker
02. Milk & Honey #1
03. Loneliness #3 (Night Talking)
04. Divorce Papers
05. Morning Talk / Supersymmetry
06. Some Other Place
07. Song on the Beach
08. Loneliness #4 (Other People’s Letters)
09. Owl
10. Photograph
11. Milk & Honey #2
12. We’re All Leaving
13. Dimensions