luca guadagnino imzalı salvatore ferragamo reklam filmi yayında

luca guadagnino imzalı salvatore ferragamo reklam filmi yayında


bir belgesel vardı o ne oldu?


Boş oturmayı sevmeyen isimlerden Luca Guadagnino’nun İtalyan lüks tüketim markası Salvatore Ferragamo’yu konu alan Salvatore, the Shoemaker of Dreams isimli bir belgesel üzerinde çalıştığı sır değil. Hatta geçtiğimiz yılın yaz aylarında bu ortaklığın fragmanını da izlemiştik. Şimdi de markanın yine Guadagnino imzalı yeni kreasyonunu tanıtan bir reklam filmi paylaşıldı.

Hichcock’vari bir atmosfere sahip reklam filmi, 60’lar atmosferini izleyiciye yansıtırken birbirleriyle hiç iletişim halinde olmamalarına rağmen modellerin sanki Milano sokaklarında birbirini kovalamalarını izliyoruz. Kısa filmin yapımı hakkında Vogue’a konuşan Salvatore Ferragamo kreatif direktörü Paul Andrew, Alfred Hitchcock’un film üzerindeki etkisinden bahsediyor ve “Hitchcock, Technicolor’un hem endişe verici hem de endişe verici olabilecek görsel ilgi noktaları yaratma potansiyelini gördü çekiciydi, çalışmalarının etkisini kesinlikle Luca’nın filminde de hissedebilirsiniz.” açıklamasını yaptı.

Salvatore, the Shoemaker of Dreams gelene kadar bu iki büyük ismin ortaklığının son meyvesi olan reklam filmini aşağıdan izleyebilirsiniz.