syd barrett belgeseli have you got it yet?: the story of syd barrett and pink floyd’dan fragman

syd barrett belgeseli have you got it yet?: the story of syd barrett and pink floyd’dan fragman


15 mayıs'ta vizyonda


Pink Floyd kurucularından ve müzik tarihinin ilham verici isimlerinden İngiliz müzisyen Syd Barrett’ın hikayesini belgeselleştirecek Have You Got It Yet?: The Story of Syd Barrett and Pink Floyd’dan fragman paylaşıldı.

Pink Floyd’la da yolu kesişen ve ikonik albüm kapaklarına imza atan efsanevi grafik tasarımcı Storm Thorgerson’ın 2006 yılında Syd Barrett’ın hayatını kaybetmesinin ardından yönetmen olarak başladığı bu belgesel projesi, Thorgerson’ın 2013’te hayatını kaybetmesinin ardından yarıda kalmıştı.

Yönetmen Roddy Bogawa’nın, Thorgerson’ın bıraktığı yerden alarak tamamladığı belgeselde röportaj yapılan isimler arasında Pink Floyd üyeleri David Gilmour, Nick Mason ve Roger Waters’ın haricinde grubun orijinal menajerleri Peter Jenner ve Andrew King de var.

Noel Fielding, Graham Coxon, Mick Rock, Andrew VanWyngarden ve Pete Townshend gibi mühim isimler de röportaj yapılanlar arasında.

Harry Potter film serisinde Lucius Malfoy’u canlandıran oyuncu Jason Isaacs’in anlatıcı olarak yer aldığı belgeselde, Syd Barrett’ın hikayesi her detayıyla anlatılacak.

15 Mayıs’ta vizyona girecek belgeselin fragmanı hemen aşağıda Umarız Türkiye sinemalarında da izleme şansı yakalarız.

Bir de poster mevcut.