rick and morty’nin yaratıcısı dan harmon, yeni bir dizi hazırlıyor

rick and morty’nin yaratıcısı dan harmon, yeni bir dizi hazırlıyor


yolla


Rick and Morty ve Community gibi başarılı olduğu kadar popüler yapımların yaratıcısı Dan Harmon, ABD merkezli dev televizyon kanalı FOX için Antik Yunan’da geçen bir animasyon dizisi hazırlayacak. Tabi ki absürt komedi türünde olacak dizi, 2022’de ekranlarda olacak.

Justin Roiland ile birlikte son yılların en sansasyonel yapımlarından biri olan Rick and Morty‘e imza atan Dan Harmon, geçtiğimiz yıl televizyon kanalı FOX ile uzun süreli bir anlaşma imzalamıştı. Bünyesinde The Simpsons, Family Guy, Bob’s Burgers gibi animasyon dünyasının en başarılı yapımlarını barındıran FOX’un bu hamlesi, hem Rick and Morty hayranlarını hem de Dan Harmon’ın işlerini genel olarak beğeniyle takip eden bizleri sevindirmeyi başardı.

Projenin detaylarına bakacak olursak henüz ismi belli olmayan bu dizi, bizleri Antik Yunan dönemine götürecek. Birbirlerini öldürmeden dünyanın ilk şehirlerinden birini yönetmeye çalışan kusurlu bir insan, tanrı ve canavar ailesinin hikayesini izleyeceğimiz dizi; içinde bulunduğu zaman diliminin de desteğiyle uçsuz bucaksız çılgın fikirere gebe gözüküyor.

Fox Entertainment’ın başkanı Michael Thorn, diziyi günümüz dünyasına referanslar yapan bir aile komedisi olarak tanımlasa da Antik Yunan ve mitoloji temelli bir dizinin ne kadar bu sınırlarda kalacağını merakla bekliyoruz.