anna taylor-joy ve dean-charles chapman, “here are the young men” için buluştu

anna taylor-joy ve dean-charles chapman, “here are the young men” için buluştu


here are the young men, 27 nisan’da


Game of Thrones evreninin penceren atlayarak intihar edip kendi sonunu getiren son kralı Tommen Baratheon olarak tanıdığımız Dean-Charles Chapman ve The Queen’s Gambit’in satranç dehası Anya Taylor-Joy’u bir araya getiren gençlik draması “Here Are The Young Men” geliyor.

Lisede geçen son yılı kendine konu olarak seçen birçok filme eklenecek “Here Are The Young Men”,,okul biteceği için büyük bir mutluluk içinde olan ve öğrenci kariyerlerini son bir eğlenceli altın vuruşla sona erdirmek isteyen üç lise öğrencisinin hikayesini anlatıyor. Tahmin edebileceğiniz gibi hiçbir şey planlandığı gibi gitmiyor ve kahramanlarımız beklenmedik şekilde ortaya çıkan sonuçlarla uğraşmak zorunda kalıyor.

Here Are The Young Men kadrosunda “1917” ve “The Witch” filmleriyle de kendinden söz ettiren Chapman ve Taylor-Joy’a; Finn Cole, Ferdia Walsh-Peelo, Travis Fimmel ve Conleth Hill’den oluşan bir ekip eşlik ediyor.

Filmin senaryosu ve yönetmen koltuğundan “Christian Blake”, “Dreaming for You,” ve “Cold.” filmlerinde oyunculuk performansını gördüğümüz ve ardından daha sonra yönetmenliğe de adım atan Eoin Macken sorumlu.

Şu anda sinema dünyasının en popüler ve talepteki isimlerinden biri olan Joy’un neden böyl bir filmde yer aldığını anlamasak da 27 Nisan’da gelmesi beklenen “Here Are The Young Men”in fragmanına aşağıdan izleyebilirsiniz.