better caul saul’un final sezonun çekimleri başladı

better caul saul’un final sezonun çekimleri başladı


acaba çekilmese de bitmese mi?


Breaking Bad’in spin-off’u olarak yayın hayatına başlayan fakat “boynuz kulağı geçer” dercesine rüştünü ispatlayan Better Call Saul’un son sezonundan güzel haberler gelmeye başladı.

Saul Goodman’ın talihsizlikleriyle süre gelen hikayesinin yeni sezon çekimlerinin başladığı haberini, dizinin yapımcısı Peter Gould paylaştığı bir tweet’le hayranlarına verdi. Paylaşılan fotoğrafta, Saul Goodman’ın, Omaha Nebraska’da yaşayıp Cinnabon’da çalışırken kullandığı sahte kimliği Gene Takavic görülüyor. Küçük bir hatırlatma; Better Call Saul’un her sezonu, Gene’in neler yaptığını gösteren küçük görüntülerle başlıyordu.

Paylaşılan fotoğraf ayrıca, Kim’in Jimmy’ye “ya da evleniriz” demesiyle biten on numara beş yıldız “Wexler v. Goodman” bölümü de dahil üç bölümün yönetmen koltuğunda oturan Michael Morris’in bir kez daha kamera arkasına geçtiğini görüyoruz. Breaking Bad’in devam filmi El Camino’da görüntü yönetmeni olarak görev alan Marshall Adams ise Morris’in yanında görüntü yönetmeni olarak projenin son sezonunda görev alıyor.

Bunlarla birlikte birçok kişinin aklındaki soru işareti hala cevapsız; son sezonda Bryan Cranston’u kamera önünde veya arkasında herhangi bir yerde görecek miyiz? Cranston, dizinin yapımcıları Vince Gilligan ve Peter Gould’un böyle bir isteği olursa bir saniye bile düşünmeden bunu yapacağını söylemişti. O yüzden biz de haklı olarak bekliyoruz.

Better Call Saul’un 6. Sezonunun çıkış tarihiyle ilgili henüz resmi bir tarih yok. Ancak 13 bölümden oluşacağını ve 2008’de Breaking Bad’le başlayan efsaneyi sonlandıracağını biliyoruz.