cate blanchett, yeni projesinde donald trump’ın kız kardeşini canlandıracak

cate blanchett, yeni projesinde donald trump’ın kız kardeşini canlandıracak


armageddon time


Son olarak Brad Pitt’in başrolünde yer aldığı uzay draması Ad Astra filminin yönetmen koltuğunda oturan James Gray’in bir sonraki projesi olacak ve yıldız dolu kadrosuyla dikkat çeken Armageddon Time’dan ilginç bir haber geldi.

Ronald Reagan’ın seçildiği 1980 ABD başkanlık seçimi döneminde geçecek film hakkında “İnsanlar ve insani duygulara ilişkin bir film yapacağım için çok hevesliyim. Evet, film çocukluğumdan izler taşıyor ama daha çok aile içindeki sevginin farklı katmanlarının resmini çizecek bir film olacak” açıklamasını yapan Gray, hikayenin duygusal yönünün ağır olduğunu daha önce paylaşmıştı.

Bir gençlik draması/coming of age temalı olacağı açıklanan film, devlet okulundan kendisini ayrıcalıklar dünyasına taşıyan özel bir okula transfer olan 12 yaşındaki bir çocuğun hayatını anlatacak. Cate Blanchett, Robert De Niro, Oscar Isaac, Anne Hathaway ve Donald Sutherland gibi isimleri izleyeceğimiz filmden bugün paylaşılan habere göre Blanchett, filmde ex ABD başkanı Donald Trump’ın kız kardeşi Maryanne Trump Barry’yi canlandıracak.

Ana karakterimizin transfer olduğu yeni okuda konuşma yapan Maryanne Trump’ı olarak karşımıza çıkacak Blanchett için Gray, “Bunu sadece bana iyilik olsun diye yapıyor. Sadece birkaç gün sete gelip gidecek ve çok uzun bir konuşma yapması gerekiyor. Filmin en can alıcı yerlerinden biri ve aradan geçen onca zaman rağmen konuşmayı kafamda ekrar canlandırmak zorunda kaldım. O yine filmin en dikkat çeken ismi olacak” açıklamasını yaptı.

Sonbahar aylarında çekimleri başlaması planlanan filmle ilgili malum tarih yaklaştıkça daha çok ve ilgi çekici detay duymayı bekliyoruz.