mike tyson’ın hayatını anlatacak dizinin başrolü jamie foxx’a emanet

mike tyson’ın hayatını anlatacak dizinin başrolü jamie foxx’a emanet


the baddest man on the planet


Uzun yıllardır konuşulan ama bir türlü hayata geçemeyen Mike Tyson projesi sonunda doğru isimlerle ve doğru zamanda bir kez daha gündeme geldi. Hem de bu sefer iddialı bir kadroyla.

Tyson” isimli biyografik dizinin başrolünde Hollywood’un sevilen ve başarılı isimlerinden Jamie Foxx yer alacak. Yayıncısı şimdilik belli olmayan diziyi Antoine Fuqua yönetecek ve kendi yapım şirketi Fuqua Films’le birlikte dizinin yapımcılarından biri olacak. Martin Scorsese’nin de yapım şirketi Sikelia Productions ile projeye dahil olduğu yapımın senaryosunu Colin Preston üstleniyor.

20 yaşında ağır siklet şampiyonu olup bu ünvanı kazanan en genç boksör olan Mike Tyson’ın ringdeki başarıları kadar medyadaki sansasyonel olaylarını da işeyecek dizi, sporcunun hayatının bir bölümünü değil de neredeyse tamamını anlatacak. Öfke sorunları, ilk eşine uyguladığı psikolojik ve duygusal şiddet, tecavüz suçlamasıyla 1992’de cezaevine girip üç yıla yakın hapiste kalması, maç sırasında rakibinin kulağını ısırarak kopartması gibi sansasyonel olaylara da imza atan sporcu, boks kariyeri bittikten sonra şansını sinema sektöründe de denemişti.
Kasım 2020’de Roy Jones Jr.‘la yaptığı gösteri maçıyla 60 yaşında ringlere geri dönen efsane boksörün hayatını anlatacak bu heyecan verici projede bakalım kimleri hangi platformda izleyeceğiz.