nikolaj coster-waldau ve jamie foxx yeni bir aksiyon filmi için bir araya geliyor

nikolaj coster-waldau ve jamie foxx yeni bir aksiyon filmi için bir araya geliyor


god is a bullet


The Notebook” ve “John Q” filmlerinin yönetmeni Nick Cassavetes, klasik intikam filmi temasını kendi bakış açısını yansıtacağı “God Is a Bullet” adlı bir film yazıp yönetmeye hazırlanıyor. Aksiyon türünde olacak filminin başrolünde de aksiyon filmlerinin sevilen isimlerinden Jamie Foxx ve Nikolaj Coster-Waldau’yu göreceğiz.

Boston Teran’ın aynı adlı kitabından uyarlanacak God Is A Bullet’in kadrosunda Foxx ve Coster-Waldau’nun yanında Maika Moore, January Jones ve Andrew Dice Clay gibi isimler yer alıyor. Coster- Waldau’yu, eski karısını öldüren ve kızını kaçıran şeytani bir tarikattan intikam almak için polis kuvvetlerinden ayrılan Dedektif Bob Hightower olarak göreceğiz. Hightower, dövme yaptırdıktan sonra, Moore’un oynadığı kaçak karakter yardımıyla içine sızdığı tarikatın liderlerini avlamaya ve kayıp kızını bulmaya çalışıyor. The Ferryman isimli karakter olarak göreceğimiz Foxx’un hikayedeki yeri henüz tam olarak bilinmiyor. Ancak, Baby Driver’daki gibi kötü adam rolünün hakkını verdiğini bildiğimiz Foxx’u, ya tarikat lideri ya da Hightower’ın içeri sızmasına yardım eden karakter olarak izleyeceğimizi tahmin etmek pek de zor olmuyor.

Union Capitol Patriot Management ve XYZ Films ortaklığındaki “God Is a Bullet” çekimleri, 24 Mayıs’ta Mexico City’de başlayacak. Cassavetes’in hem yazıp hem yöneteceği filmle ilgili gelecek diğer gelişmeleri beklemedeyiz.