spongebob squarepants hayranlarına müjde; ananas eviniz karaya geldi!

spongebob squarepants hayranlarına müjde; ananas eviniz karaya geldi!


ışınlanmayı bulun artık


“Kim denizin dibinde bir ananasta yaşar?” sorunun peşinden gelen “Spongebob SquarePants” cevabını artık ek olarak “BİİİİİZ” diye yanıtlayabiliriz çünkü sarı süngerimizin devasa ananasının tıpkısının aynısı yeryüzüne çıktı.

Geçtiğimiz yıl yayınlanan Keanu Reeves’li “The Spongebob Movie: Sponge on the Run” filminin çıkışını onurlandırmak için Spongebob’ın ikonik denizaltı evinin gerçek dünya versiyonunu tasarlayan Vrbo ve Paramount Home Entertainment.,Pineapple Over the Sea” ismini verdikleri bu evi Spongebob’ın ananasından ve bizim alışık olduğumuzdan birazcık farklı tasarlamış. Çünkü ev, denizin altında değil. Deniz seviyesinden 25 metre yükseklikte Seal Beach California’da konumlandırılan evin bu küçük ayrıntısını görmezden gelebiliriz çünkü bunun dışındaki her şey neredeyse ananasın mükemmele yakın bir kopyası.

Denizin altındakine en yakın bu kara versiyonu, Spongebob’ın ünlü kırmızı kanepesi ve baloncuklu mobilyaları da dahil olmak üzere rahat bir salona sahip. Mutfak, Yengeç Burger’in eşsiz formülünün çıktığı yengeç restoran Krusty Krab’den esinlenilmiş ve her yeri bol miktarda yosunla süslenmiş. Yakın zamanda gelecek “Kamp Koral: SpongeBob’s Under Years” adlı yeni dizideki favori karakterlerin olduğu özel bir duvar da bulunuyor. Belki bunlar yetmez diye evin her köşesini daha gerçekçi görmek istersek diye, eğlenceli bir sanal tur da tasarlanmış.

Kafamıza fanus geçirmeden gezebileceğimiz Spongebob’ın karadaki evi “Pineapple Over the Sea”nin detaylı fotoğraflarını aşağıya bırakıyoruz.