the handmaid’s tale’in dördüncü sezonu 28 nisan’da başlıyor

the handmaid’s tale’in dördüncü sezonu 28 nisan’da başlıyor


sayılı gün çabuk geçer


İlk üç sezonuyla büyük başarı kazanan Hulu dizisi The Handmaid’s Tale’in korona krizinin gazabına uğrayarak ertelenen dördüncü sezonu 28 Nisan’da başlıyor.

Gerek hikayesi gerek de başarılı oyunculuklarıyla son yılların en popüler dizilerinden The Handmaid’s Tale’in dördüncü sezonu, Gilead rejimine karşı isyancı bir elebaşı konumundaki June’un, bu süreçte aldığı riskleri ve karşılaştığı tehlikeli zorlukları konu alacak. Yeni sezonda yoğun bir adalet arayışı ve intikam ateşiyle kavrulan June, bu duygularının esiri olup hem kendini tüketme hem de değer verdiği insanlarla olan ilişkilerini yok etme riskiyle karşı karşıya kalıyor.

28 Nisan’da 3 bölümünün yayınlanmasıyla başlayacak sezon, toplamda 10 bölümden oluşacak. Bir diğer detay ise, harika performansıyla bizi kendine hayran bırakan başrol Elizabeth Moss’un, bu sezon kariyerinde ilk kez kamera arkasına da geçmiş olması.

Hulu’nun altın yumurtlayan tavuklarından The Handmais’s Tale, anlaşıldığı üzre ödül sezonunda yine kendisinden söz ettirecek gibi görünüyor. Hali hazırda 5. sezonu için yenilenen ve yolculuğuna biraz daha devam edecek yapım bizlere neler anlatacak merak içindeyiz. Yeni sezonun kabak tadı vermeyeceğini anlamamızı sağlayan mini fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.