deftones “ceremony” şarkısına çektiği müzik videosunu paylaştı

deftones “ceremony” şarkısına çektiği müzik videosunu paylaştı


oynat bakalım!


Son yıllarda hiç olmadığı kadar aktif gördüğümüz Deftones, 2020’nin sonunda geçirdiğimiz kötü yıla tatlı bir hediye bırakarak Ohms isimli yeni albümünü yayınlamış ve epey de olumlu yorum almıştı.

Albüm sonrası kült albümü White Pony’nin 20. yaşı için özel remiksler yayınlayıp kendi ismini taşıyan bir bira markası çıkartan grup, bugün sade bir müzik videosu haberiyle karşımızda. Ohms albümünün sevilen şarkılarından Ceremony’yi yeni video için gözüne kestiren grup; son yıllarda Saw, Insidious, The Invisible Man gibi yapımların yönetmenliğini üstlenen Leigh Whannell’in arkasında olduğu müzik videosunda bir çeşit Matrix’teki kahine benzer bir karakteri arayan bir kadının yolculuğunu bizlere izletiyor.

Her bir kapıyı grup üyelerinin koruduğu bir dizi sınavdan geçmesi gereken baş karakterimize ise The Last Man on Earth ve In the Shadow of the Moon gibi yapımlarda yer almış Cleopatra Coleman hayat veriyor. Videonun ortaya çıkış hikayesiyle ilgili konuşan Chino Moreno, “Leigh, Twitter hesabından Deftones hayranı olduğunu tweetlediğinde, hemen onunla bir araya gelip bir şeyler yapmalıyız diye düşündük. Çünkü biz de onun işlerini hayranıyız. Bir anda çocuklarla hızlı bir mesajlaşma sonucu bu işe girmeye karar verdik ve gerisini ona bıraktık. Umarız ortaya çıkan şeyi herkes beğenir.” açıklamasını yaptı.

Malum video için sizleri hemen böyle alalım.