“seinfeld” korku oyunu “sinfeld remastered”ın fragmanı yayında

“seinfeld” korku oyunu “sinfeld remastered”ın fragmanı yayında


bu sefer güldürmüyor


Seinfeld evreninde geçen ilk korku oyunu olan “Sinfeld Chronicles”, dizinin sezonlarca izlediği Jerry ve Kramer’in dairesi de dahil birçok mekanı keşfetme imkanı tanıyordu. Oyunun PS4’te piyasaya çıkan Dreams isimli oyun yapabildiğiniz bir oyunda yaratılan daha geniş içeriğe ve yeni bir isme sahip hali PS5’e geliyor; “Sinfeld Remastered.

Yine Jerry Seinfeld’in yeğeni Donathan karakterine büründüğümüz oyunda, kahramanımız onu evlat edinen babası tarafından terk edilince sokaklarda hayatta kalmaya ve uyuyacak bir yer bulmaya çalışırken kendini bitmek bilmeyen sonsuz bir kabus döngüsünün ortasında buluyor. Neon ışıklarla aydınlanan iskeletlerle kaplı kıyametten sonra hayatta kalmış bir şehir edasındaki her yeri keşfeden Donathan’ın yanında oyunda bizi, fragmandan gördüğümüz üzere klasik Seinfeld daireleri ve değişik canavarlar -Azrail’de dahil- bekliyor. Kahramanızı ayrıca helikopterlere saldırırken ve parlak bir toz bulutunun kendisini çevrelemesiyle tuhaf bir güç kazanıyor gibi görüyoruz.

Austin ve Colton Stock isimli iki kardeşin kurduğu Rare Bird Games’ın arkasında olduğu Sinfeld Remastered, ilhamını Kojima’nın iptaliyle bu kadar korkunç bir şeyi oynayacağımız için sevindiğimiz ama aynı zamanda keşke oynayabilseydik dediğimiz korku oyunu P.T’den alıyor.

PS4’ün kendi özel oyunu olan Dreams, oyuncuların kendi oyunlarını, filmlerini, görsellerini oluşturmasına olanak tanıyan kapsayıcı bir oyun oynama ve yaratma platformu. Dreams piyasaya sürüldüğünden beri oyuncuları birçok klasik oyunu ve filmi yeniden yaratmaya teşvik etmiş, bunlardan en başarılarından biri olarak da Halo Infinite yeniden tasarlanan oyunuyla karşılaşmıştık.

Seinfeld evreninde bu sefer gülerek değil de ürkerek gezeceğiniz oyunun fragmanını hemen aşağıda bulabilirsiniz.