the falcon and the winter soldier’dan sezon ortası fragman

the falcon and the winter soldier’dan sezon ortası fragman


kavga, dövüş, kahramanlık


Disney’in dijital yayın platformu Disney+’ta yayınlanan The Falcon and The Winter Soldier, 19 Mart’ta uzun bir bekleme sonrası yayın hayatına başlamıştı. Dizinin ilk sezonu devam ederken bir sezon ortası fragman paylaşıldı.

Son dönemde özellikle WandaVision’ın yakaladığı başarının ardından ve The Falcon and The Winter Soldier için daha fazla beklemek istemeyen Marvel, yaklaşık bir yıldır yayınlanmayı bekleyen diziyi meraklısıyla buluşturmak için daha fazla beklememe kararı almıştı.

Dizinin başrollerine Anthony Mackie ve Sebastian Stan hayat verirken; Daniel Bruhl, Emily VanCamp, Wyatt Russel, Noah Mills, Desmond Chiam, Miki Ishikawa‘da dizide yer alan diğer isimler. Dizinin doğasına uygun olarak aksiyonun tavan yaptığı ve izleyenlerin fragmanlarda görünenden çok daha fazlasına sahip olduğunu paylaştığı dizide Wyatt Russell da Kaptan Amerika’nın bir yaklaşığı olan John Walker aka U.S. Agent olarak karşımıza çıkıyor.

İlk sezonunun bitmesine iki bölüm kalan diziden hem öncesinde yaşananları özetleyen hem de sezon finaline doğru ilerlerken olacaklara dair ipuçları veren sezon ortası fragmanı hemen aşağıda.