dave mustaine’in kızı electra, ilk teklisiyle müzik dünyasına giriyor

dave mustaine’in kızı electra, ilk teklisiyle müzik dünyasına giriyor


evergreen


Thrash metal efsanesi Megadeth’in solisti Dave Mustaine’in kızı Electra Mustaine’in, heavy metalden alabildiğince uzak “Evergreen” isimli teklisini paylaşarak müzik dünyasına ilk adımlarını atıyor.

Evergreen parçasının nabız gibi atan ritimleri ve autotune vokalleri Electra’nın babasıyla birlikte yer aldığı önceki performanslarından oldukça farklı. Dave ve Electra ikilisi geçtiğimiz karantina döneminde The Beatles’ın Come Together cover’ını gerçekleştirmiş ancak orada Electra, bize yetenek yelpazesinin farklı bir kısmından seslenmişti.

Daha önce verdiği röportajlarda Kendisi olmak ve kişiliğini ortaya koymak istediğini paylaşan Electra, ilk albümü için “babamın kimliğinden müziksel olarak zıt ama bana özgü bir şey yaparak uzaklaşmaya çalıştım” sözleriyle de teoride ve pratikte aynı noktada olduğunu gösteriyor.

Kulağımıza gelenlere göre Electra’nın pop’a doyacağımız ilk albümü 2022 yılının başlarında yayınlanması planlanıyor. Albümün ilk teklisi Evergreen’i hemen aşağıdan dinleyebilirsiniz.