mark wahlberg ile aksiyonun tavan yapacağı “infinite” filminden ilk fragman

mark wahlberg ile aksiyonun tavan yapacağı “infinite” filminden ilk fragman


yönetmen koltuğunda antoine fuqua


Başrolünde Mark Wahlberg’ün yer aldığı ve yönetmenliğini Antoine Fuqua’nın üstlendiği Infinite’ten ilk fragman karşımızda.

Bilim kurgu, aksiyon ve gerilim türlerini harmanlayacak film için belirlenen vizyon tarihi 6 haziran olarak açıklandı. İlk olarak filmi Ağustos ayında sinemalarda gösterime sokmak için plan yapan Paramount, Mayıs ayının başlarında, “Infinite”in büyük ekranı atlayıp doğrudan yayın hizmetinde görücüye çıkacağını duyurmuştu.

 Eric Maikranz’ın 2009’da yayımlanan The Reincarnationist Papers isimli romanından uyarlanan Infinite, hiç öğrenmediği becerilerin ve hiç ziyaret etmediği yerlerin anılarının peşini bırakmadığı Evan McCauley isimli bir karakterin hikayesini anlatıyor. Kendilerine “Infinites” diyen gizli bir grupla karşılaştıktan sonra, anılarının gerçek olduğunu keşfeden ancak bunların birden fazla geçmişe ait olduğunu fark eden McCauley, bu “sonsuzların” dünyasına davet edildiğinde kendisini insanlığı bu lanetli sonsuz reenkarnasyon döngüsünden kurtarıp tüm yaşamı sona erdirmeye çalışan birinden kurtulmaya çalışırken bulur.

Kadrosunda Chiwetel Ejiofor, Sophie Cookson, Jason Mantzoukas, Rupert Friend, Toby Jones ve Dylan O’Brien gibi isimlerin de rol aldığı filmin senaryosu ise Ian Shorr’a emanet. Çerezlik ve bir tık üstü aksiyon filmi sevenlerin damağına hizmet eden Infinite’in fragmanı hemen aşağıda.