miles teller, “the offer”da armie hammer’ın yerine dahil oldu

miles teller, “the offer”da armie hammer’ın yerine dahil oldu


hayırlı olsun


CBS All Access‘in yeni ortaklığı sonrası Paramount+ olarak hizmet vereceğini ve kanalın daha fazla orijinal içeriğe ev sahipliği yapacağı duyurulmuştu. Bu duyuru sonrası açıklana projeler arasında en dikkat çekici olanı şüphesin The Offer idi. The Godfather filmlerinin yapım aşamasında yaşananları anlatacak The Offer’ın oyuncu kadrosunda zorunlu bir değişikilik yaşandı.

10 bölüm halinde izleyiciyle buluşacak kurmaca bir mini dizi olacak The Offer, Francis Ford Coppola, Bob Evans ve Mario Puzo ile birlikte The Godfather filmlerinin hayata geçirilmesinde önemli bir role sahip olan Oscar ödüllü yapımcı Al Ruddy‘nin prodüksiyon sürecindeki anılarından ve notlarından esinlenilerek hazırlandı.

Heyecan verici bu projenin başrolünde ise geçtiğimiz yıl ismini dizi ve filmler yerine dahil olduğu taciz ve tecavüz suçlamalarıyla gündemde olan Armie Hammer yer alacaktı. Projeden son gelen haberlere göre bu suçlamalar yüzüden diziden uzaklaştırılan Hammer yerine Whiplash filimdeki performansıyla büyük beğeni kazanan Miles Teller dahil oldu.

Al Ruddy’nin de yapımcıları arasında yer aldığı The Offer dizisinin senaryosunu, The Player filmi için yazdığı senaryoyla Oscar adaylığı kazanan ve başarılı yorumlarla geçtiğimiz sezonun adından söz ettiren Escape at Dannemora dizisinin yaratıcısı Michael Tolkin ve Nikki Toscano üstleniyor. Dexter Fletcher’ın dizinin pilot bölümünde yönetmen koltuğunda oturacağı da paylaşılan yeni detaylar arasında.

2019’da Nicolas Winding Refn tarafından yönetilen 10 bölümlük Amazon dizisi Too Old to Die Young’da rol alan ve yakında Top Gun: Maverick, Escape from Spiderhead ve Sean Penn’in Flag Day gibi yapımlarda izleyeceğimiz Teller, bakalım bu dönem dizisinde nasıl bir perfromans sergileyecek.