twin shadow yeni albümünü bir tekli ile duyurdu

twin shadow yeni albümünü bir tekli ile duyurdu


get closer diyelim bakalım


Uzun süredir radar altı kalmayı tercih eden ama bir yandan da üretimlerine devam eden Twin Shadow, Mart ayının ortasında bir tekliyle kapımızı çalmıştı. O teklinin sebebi belli oldu ve Twin Shadow, yeni albümünü duyurdu.

Sanatçının kendi adını taşıyan albüm 9 Haziran’da yayınlanacak. Son olarak 2018’de Caer isimli uzunçalarını yayınlayan George Lewis Jr. aka Twin Shadow, yakın dönemde paylaştığı Alemania ve Johnny & Jonnie gibi teklilerin de bu albümde yer alacağını paylaştığı “tracklist” ile duyurmuş oldu. Geçtiğimiz yıllarda yürüttüğü ufak projelerden sonra kendi ismi altındaki esas projesine dönen sanatçı albüm haberinin yanında bir de Get Closer isimli bir tekli paylaştı.

Albümüyle ilgili konuşan Lewis Jr. “Bu kayıt sürecinde müzik dünyasını sallayacak bir sonraki hit şarkıyı bulmak yerine yapmak istediğimiz, müziğin bana hissettirdiğini aktarmaya çalıştım. Bir sanatçıysanız ve biraz başarı elde ettiyseniz çoğu zaman kendinizi bunu devam ettirmeye çalışırken kaybolmuş bir halde bulursunuz. Müziği ne için yaptığınızı unutmanız çok yüksek bir ihtimal ve ben bu kayıtta bu hataya düşmemek için uğraştım.” açıklamasını yaptı.

Yaklaşık iki hafta sonra kavuşacağımız yeni Twin Shadow albümünün en yeni teklisi Get Closer, albümün şarkı listesiyle birlikte hemen aşağıda.

Twin Shadow Tracklist:
01. Alemania
02. Sugarcane
03. Johnny & Johnnie
04. Get Closer
05. Is There Any Love
06. Gated Windows
07. Modern Man
08. Lonestar
09. Brown Sugar
10. I Wanna Be Here (Shotgun)