ralph fiennes ve emma stone’lu “the menu” de başrol değişkliği

ralph fiennes ve emma stone’lu “the menu” de başrol değişkliği


emma stone'a güle güle


İlk olarak Alexander Payne’in yöneteceği açıklanan komedi ve gerilimi bir ileri iki geri yapacak yeni filmi The Menu’nün başrollerinde Emma Stone ve Ralph Fiennes’in yer alacağı açıklanmıştı. Uzun zamandır geliştirme aşamasında olan proje, başrol değişikliğiyle gündeme geldi. Projeden ayrılan Emma Stone’un yerine başrole Anna Taylor-Joy dahil oldu.

Succession, Game of Thrones ve Shameless gibi televizyon dünyasının en popüler yapılarının bölümlerinde yönetmenlik yapan Mark Mylod’un Payne’in koltuğunu devraldığı film; komedi, gerilim ve korku türlerini bir araya getirecek The Menu ile beyaz perdeye gelecek Mylod’a senaryosu konusunda Will Tracy ve Seth Reiss eşlik edecek.

Will Ferrell, Adam Mckay ve Betsy Koch’un yapımcılığını üstleneceği film, dünyaca ünlü bir şefin özel menüsünü tatmak üzere uzak ve ıssız bir adaya seyahat eden genç çiftin hikayesini anlatacak. Malum şefin misafirleri için hazırladığı beklenmedik sürprizleri ile yemeğin yanında gerilimi de alttan alta bizlere hissettirecek. Vizyon tarihi hala belli olmayan filmin çekimleri bakalım Joy’un yoğun takviminden nasıl etkilenecek.