léa seydoux ve louis garrel’i buluşturan the story of my wife’tan ilk fragman

léa seydoux ve louis garrel’i buluşturan the story of my wife’tan ilk fragman


bir iddia üzerine


En son 2017’de vizyona giren On Body and Soul filmiyle beyazperdede gördüğümüz Ildikó Enyedi’nin yeni filmi The Story of My Wife’tan ilk fragman geldi.

Léa Seydoux, Gijs Naber ve Louis Garrel’den oluşan bir üçlünün başrollerini üstlendiği The Story of My Wife; Milán Füst’ün aynı isimli romanından sinemaya uyarlanıyor. Bizleri 1920’li yıllara götürecek film, kaptan Jakob Storr’un arkadaşıyla girdiği bir iddia sonucunda bulundukları kafeye giren ilk kadınla evlenmesini konu alıyor.

Dünya prömiyerini Cannes Film Festivali’nde yapmaya hazırlanan film hakkında konuşan Enyedi, İngilizce dilinde çektiği ilk film olan The Story of My Wife hakkında “Filmin insanoğlunun kusurlarıyla ilgili kendini sevdiren bir içtenliği var. Hatalar yapan ve kusurları olan kahramanlara muazzam bir hassasiyetle yaklaşıyor. Nadir bulunan bir kombinasyon. Filmimin, herkesin saklı kalmış beklentilerini unutmasını ve izleyicilerin içinde kaybolmasına izin vermeye yetecek kadar güçlü ve inandırıcı olacağını umuyorum.” yorumunu yapıyor.

Léa Seydoux, Gijs Naber ve Louis Garrel üçlüsüne Josef Hader, Sergio Rubini, Jasmine Trinca gibi isimlerin eşlik ettiği filmden paylaşılan ilk fragman hemen aşağıda.