klein phönix park bu gece küllerinden doğuyor

klein phönix park bu gece küllerinden doğuyor


guest yok, bağış var


Özlemedik mi?

Barda içkinin hazırlanmasını beklerken dayanamayıp dans etmeyi, sözleşmişsin gibi ilkokul arkadaşından eski patronuna kadar herkesle karşılaşıp hoşbeş etmeyi, kulübe doğru yoldayken takside bira içmeyi, hatta kulüp sırasında beklemeyi bile… özlemedik mi?

Çok özledik.

Peki ne duruyoruz, artık başlayabiliriz. Klein Phönix Park açılıyor, hem de bugün!

KLEIN Entertainment, 2020’nin ilk aylarında Maslak’a taşınmış; fakat İstanbullular keyfini süremeden, dünyayı evine kapatan Covid-19 nedeniyle kapılarını açamamıştı. Pandemiden bu yana sessizliğini koruyan Klein için artık küllerinden doğma zamanı.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KLEIN PHÖNIX (@phonix.klein)


Şükür kavuşturana! 2500 kişinin keyifle dans edebileceği kadar ferah olan Phönix’te yok yok. Büyüleyici bir atmosfer desen var, nefis kokteyller desen var, ışık şovları ve ses sistemi; zaten. Klein Wal’deki sanat eserlerinin de Phönix’e taşınmasıyla beraber, eğlence deneyimini arşa çıkaran iddialı bir kulüp var karşımızda.

Elektronik müzik tutkunlarını ihya edecek sıkı bir line up bizi bekliyor. Phönix, 6 Ağustos Cuma gecesi, yani bugün Parra For Cuva‘nın özgün melodileriyle kapılarını açıyor. Kulüp, 8 Ağustos‘ta ise Brezilyalı duo HVOB‘yi ağırlayacak. Etkinliklerin bilet satışından elde edilen gelirlerin tamamı, Ege ve Akdeniz’de geçtiğimiz haftadan beri devam eden orman yangınlarında zor durumda kalan hayvanlara destek için HAYTAP’a bağışlanacak. Çorbada tuzu olsun isteyenler için bilet linkleri aşağıda:

Dharma Presents: Parra for Cuva

Flexanima Presents: HVOB Live

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KLEIN PHÖNIX (@phonix.klein)


Nerede kalmıştık? Bugün 17.00’de başlayalım; kaldığımız yerden devam edelim. Takside kulübün yerini tarif etmekte zorlanırsanız; “eski X Large’ın orası abi” diyebilirsiniz. Hoş geldin Klein Phönix, biz de hoş bulduk.