geleneksel klein 1+1 yaz kampanyası başladı!

geleneksel klein 1+1 yaz kampanyası başladı!


patron 20 haziran gecesine kadar çıldırdı


Bu yaz hep birlikte alandayız! Ritimlerin efendisi, elektronik müzik bayrağını zirveye taşıyan Klein, geleneksel yaz partilerini başlatıyor. Hem de 1 alana 1 bedava şekilli devasa bilet kampanyası ve peşi sıra gelen sürpriz isimlerle!

Kadebostany, Adriatique, Argy, Jimi Jules, Dixon ve daha birçok ismin bulunduğu etkinliklerin biletleri kampanyaya dahil! Yani bu yaz ayrılıklar sevdaya dahil değil. Kampanya; 15 Haziran’ı 16 Haziran’a bağlayan gece 00.00’dan, 20 Haziran’ı 21 Haziran’a bağlayan gece 00.00’a kadar devam edecek. Biletler sınırlı sayıda satılacak. Bu yaz biz bizeyiz ve çok güzeliz. 

Peki neredeyiz, konum at diyenler için; Sommer Klein, Klein Garten ve Phönix Park’ta devam edecek etkinliklerle yazın Klein çatısı altındayız. Mesela 24 Haziran’da klasikleşmiş Brave New Music & 909 etkinliğiyle Klein Phönix’te partileyip ertesi gün Sommer Klein’da Dubfire + Sezer Uysal yapabiliriz. Klein Garten’da Elfenberg ile Haziran’ı kapatıp Stil Vor Talent Festival için Temmuz’da gün sayabiliriz. Biletler indirimli, kombinasyon çok. Line-up’a Bugece sitesinden ulaşıp kendi stratejinizi geliştirebilirsiniz.