avangart tabldot’tan yeni bir bildiriminiz var

avangart tabldot’tan yeni bir bildiriminiz var


crib records kartları yeniden dağıtıyor


Yılların getirdiği sıkı dostluk ve ortak hayallerle kurulan, lokal elektronik müzik sahnesinin son yıllardaki en fiyakalı ve üretken üçlüsü Avangart Tabldot ve aynı sahnenin gizli kahramanlarından Mertkan Akd, gecelerini gündüzlerine katarak elektronik müzik girdabının içinden geçirdikleri yeni projeleri Crib Records‘u, 18 Mart Cumartesi akşamı Klein Phönix’te gerçekleşecek olan dev partileme garantisi verdiğimiz lansman etkinliğiyle sektöre kazandırıyor. Öncelikle biletler için BURAYA koşunuz.

Crib Records etiketi taşıyan My God You Never Loved Me EP‘sinin hikayesi; sorularına cevaplar arayan bir adamın arafta kalmasıyla başlıyor, çoklu müzik formlarının şekillendirdiği ritimsel yolculukla birlikte, farklı karakterlere bürünerek kendine bu kaotik dünyada yer bulmaya çalışmasıyla devam ediyor. Finalinde ise günümüzün bu kaotik havasında yolunu kaybeden herkesi bu yolculuğa davet ediyor. Avangart Tabldot’un bilinmeyen dünyamızdaki yolculuğunun tadını çıkarmamıza az bir süre kaldı, kemerlerinizi bağlayın.

Hafızalardan uzun süre silinemeyeceğine emin olduğumuz Crib Records lansman gecesinde sizi dans ederken büyüleyecek yeni parçaların yanı sıra lansmana özel olarak sınırlı sayıda tasarlanan Crib Records T-Shirt’ü de satışa çıkacak. Alınız, aldırınız.

Avangart Tabldot’un yeni müzik serüveninin ilk adımlarında, bu özel gecenin bir parçası olmak için sınırlı sayıdaki online biletler için sizi ŞURAYA doğru alalım, müthiş eğleniniz.