amazon, the boys spin-off’una yeşil ışık yaktı

amazon, the boys spin-off’una yeşil ışık yaktı


beklemedeyiz


Televizyon dünyasında yakın dönemde harikalar yaratan Evan Goldberg ve Seth Rogen ikilisinin Amazon ile güçlerini birleştirip hazırladıkları süper kahraman dizisi The Boys’un spin-off’una Amazon’dan onay geldi.

Goldberg ve Rogen ikilisinin önceki projeleri Preacher’da da olduğu gibi çizgi romandan uyarlanan The Boys, sahip oldukları şöhret yüzünden artık kontrolden çıkan ve dünyaya faydadan çok zararları dokunan süper kahramanları düzene sokmak, gerekirse de ortadan kaldırmak için CIA önderliğinde kurulan bir ekibin hikayesini anlatıyor. İlk iki sezonuyla çok sevilen dizinin spin-off’u ise dizide süper kahramanları bünyesinde barından Vought şirketinin işlettiği bir üniversitede geçecek. Genç süper kahramanlara yönelik olan bu üniversitede, Vought ile en iyi anlaşmayı kapabilmeleri için öğrencilerin fiziksel, cinsel ve ahlaki sınırları test edilecek.

Spin-off projesinin oyuncu kadrosunda Jaz Sinclair, Lizze Broadway, Shane Paul McGhie, Aimee Carrero, Reina Hardesty ve Maddie Phillips gibi genç isimler yer alacak. Michele Fazekas ve Tara Butters’ın yürütücülüğünü üstleneceği dizide Seth Rogen ve Evan Goldberg ikilisi ise idari yapımcı olarak görev alacak.

Karl Urban, Karen Fukuhara, Laz Alonso, Tomer Kapon, Anthony Starr, Dominique McElligott, Jesse T. Usher, Chance Crawford, Simon Pegg ve Jack Quaid gibi isimleri bir araya getiren The Boys’un yeni sezon çekimleri yakın zamanda bitti. Üçüncü sezonuyla muhtemelen önümüzdeki sene geri dönecek dizinin spin-off projesinin yayın tarihi ise şimdilik belirsiz.