joachim trier’in yeni filmi the worst person in the world’ten bir fragman alır mıydınız?

joachim trier’in yeni filmi the worst person in the world’ten bir fragman alır mıydınız?


oslo üçlemesi son buluyor


Thelma, Oslo, 31. August ve Reprise gibi filmlerini ayıla bayıla izlediğimiz Norveçli yönetmen Joachim Trier’in son filmi The Worst Person in the World’ten ilk resmi fragman nihayet geldi.

Trier’in daha önceki filmlerinde olduğu gibi senaryosunu Eskil Vogt ile beraber kaleme aldığı The Worst Person in the World; Reprise ile başlayan ve Oslo, 31. August ile devam eden Oslo Üçlemesi‘nin son filmi olma özelliğini taşıyor.

Julie adında Oslo’da yaşayan bir kadının sıkıntılı aşk hayatını ve kariyer yolunu çizmesinde yaşadığı zorlukları içeren dört seneye odaklanacak The Worst Person in the World’ün oyuncu kadrosunda daha önce Oslo, 31. August’ta da beraber rol alan Renate Reinsve, Anders Danielsen Lie ve Hans Olav Brenner gibi oyuncular yer alıyor.

Cannes Film Festivali’nde Renate Reinsve’ye En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü kazandıran The Worst Person in the World, bu sene Julia Ducournau’nun son filmi Titane’ın kazandığı Altın Palmiye için yarışan filmler arasında yer aldı. The Worst Person in the World’un vizyon tarihi şimdilik belirsiz.