paul thomas anderson’ın yeni filmi licorice pizza’nın fragmanı yayında

paul thomas anderson’ın yeni filmi licorice pizza’nın fragmanı yayında


poster de geldi


Geçtiğimiz günlerde adı sanı nihayet belli olan yeni Paul Thomas Anderson filmi Licorice Pizza’dan nihayet fragman ve poster geldi.

Bradley Cooper, Ben Stiller, Tom Waits, John C. Reilly, Maya Rudolph, Benny Safdie, Alana Haim ve Philip Seymour Hoffman’ın oğlu Cooper Hoffman’ın oyuncu kadrosunda bulunduğu Licorice Pizza’nın fragmanı geçen hafta Londra’nın ünlü sinema salonlarından Prince Charles Cinema’da bazı film gösterimlerinden önce sergilenmişti. “Ha geldi, ha gelecek” diye beklediğimiz fragman nihayet yayınlandı. 70’li yılların Los Angeles’ında geçen ve merkezinde oyunculuk konusunda yetenekli bir lise öğrencisini izleyeceğimiz film, adını günümüzde faaliyet göstermese de daha önce Los Angeles’ta yer alan Licorice Pizza isimli plak dükkanından almış.

Paul Thomas Anderson imzalı Licorice Pizza, 26 Kasım’da sınırlı sayıda sinema salonunda gösterildikten sonra 25 Aralık tarihinde uluslararası çıkışını yapacak. Filmin fragmanını ve Alana Haim ile Cooper Hoffman‘ın yer aldığı posteri aşağı iliştirdik bile. Afiyet olsun.