nicole kidman ve javier bardem’li being the ricardos’tan tanıtım fragmanı

nicole kidman ve javier bardem’li being the ricardos’tan tanıtım fragmanı


aaron sorkin a.ş.


Hollywood dünyasının kalemi en güçlü senaristlerinden Aaron Sorkin’in senaryosunu kaleme almakla yetinmeyip bir de yönetmen koltuğuna geçtiği Being the Ricardos filminden bir adet tanıtım fragmanı geldi.

Nicole Kidman ve Javier Bardem’in başrollerinde yer aldığı Being the Ricardos, CBS kanalında 1951-1957 yılları arasında altı sezon olarak yayınlanan I Love Lucy dizisinin başrolleri Lucy Ricardo ve Ricky Ricardo’yu canlandıran Lucille Ball ve Desi Arnaz’ın hikayesini ekranlara getirecek. Sit-com türündeki I Love Lucy, bir çete lideri olan Ricky Ricardo’nun eşi Lucy Ricardo’nun yıldız oyuncu olma hevesini ve bununla birlikte en yakın arkadaşı ile birlikte kendilerini soktukları komik durumları konu alıyordu. Dizinin çekildiği dönem evli olan Ball ve Arnaz, yine aynı dönem Hollywood’un en önemli çiftlerinden biri olarak gösteriliyordu. Bu ikiliyi konu edinecek Being the Ricardos ise I Love Lucy’nin çekildiği dönemde dizinin bir haftalık çekim süresi boyunca kahramanlarımızın arasındaki ilişkiyi anlatacak.

Nicole Kidman ve Javier Bardem ikilisine ek olarak J.K. Simmons, Nina Arianda, Tony Hale, Alia Shawkat, Clark Gregg, Linda Lavin ve Jake Lacy gibi isimlerin de yer alacağı Being the Ricardos, 21 Aralık tarihinde Amazon Prime Video’da yayınlanacak. Filmin tanıtım fragmanı hemen aşağıda.