yarın kendrick lamar’dan yeni bir albüm gelebilir

yarın kendrick lamar’dan yeni bir albüm gelebilir


buyrun dedikoduya


2017 çıkışlı son albümü DAMN. ile şimdiden adını müzik tarihinin altın sayfalarına yazdıran Kendrick Lamar, yakın zamanda yeni albüm dedikodularıyla gündeme gelmişti. Bugün bu dedikoduları güçlendiren yeni haberler geldi.

DAMN.’den beri farklı isimlerle birkaç ortak projede yer almasının dışında sesini duyamadığımız Lamar, ilk olarak 2020 başında yeni albüm dedikodularıyla tekrar gündeme düşmüştü ama bu dedikodulara rağmen geçen sene Lamar’dan herhangi bir şey duyamamıştık. Geçtiğimiz Ağustos ayında ise Instagram hesabından bir paylaşımla açıklama yapan Comptonlı rapçi, yaklaşık 17 senedir bünyesinde olduğu Top Dawg Entertainment plak şirketinden yayınlanacak son albümden sonra ayrılacağını belirtmiş ve albümün prodüksiyon aşamasında olduğunun altını çizmişti.

Bugün ise Lamar hayranları K-Dot’tan birkaç şarkı sızdığını ve bu şarkıları dinleme şansı bulduklarını iddia etti. Therapy Session #9 isminde bir şarkının da yer aldığı bu parçaların yarın yeni bir Kendrick Lamar albümüyle yayınlanacağı konuşuluyor. Lamar’ın Spotify hesabındaki görsellerin güncellenmesi ve yarın, yani 22 Ekim tarihinin good kid, m.A.A.d city albümünün dokuzuncu yıl dönümü olması da bu iddiaları güçlendiriyor.

Tabii bu iddiaların hepsi asılsız olabilir, altından bir şey çıkmayabilir bile. Yine de yarın yeni bir Kendrick Lamar albümü yayınlansa ortalık karışır mı, diye soracak olursanız… Evet, karışır. Çıldırırız.