guillermo del toro’nun yeni filmi nightmare alley’den vizyon öncesi yeni fragman

guillermo del toro’nun yeni filmi nightmare alley’den vizyon öncesi yeni fragman


17 aralık’ta vizyonda


2017 yapımı The Shape of Water ile Akademi üyelerine şapka çıkartıran, üstüne bir de iki Oscar heykelciğini evine götüren Meksikalı yönetmen Guillermo del Toro’nun yıldız kadrolu yeni filmi Nightmare Alley’den bir fragmanla beraber karakter posterleri geldi.

Cate Blanchett, Willem Dafoe, Bradley Cooper, Mary Steenburgen, Rooney Mara, Ron Perlman, Richard Jenkins ve Toni Collette gibi isimlerden oluşan gözlere bayram bir oyuncu kadrosuna sahip Nightmare Alley, Film Noir akımının öncülerinden sayılan 1947 yapımı aynı isimli filmden uyarlanıyor. Orijinal hikayesi William Lindsay Gresham tarafından yazılan film, dur durak bilmez bir dolandırıcı olan Stanton Carlisle’ın kendisinden bile beter psikiyatrist Zeena Krumbein ile ortak olması ve sonunda kendi dolandırıcılık planlarının kurbanı olmalarını konu alıyor. Filmin uyarlama senaryosunu del Toro ile beraber Kim Morgan kaleme almış.

Merakla beklediğimiz Nightmare Alley, 17 Aralık tarihinde beyaz perdede izleyicilerle buluşacak. Filmin bugün yayınlanan yeni fragmanını karakter posterleriyle beraber aşağı iliştirdik.