peter jackson’ın the beatles belgeselinden tadımlık bir sahne paylaşıldı

peter jackson’ın the beatles belgeselinden tadımlık bir sahne paylaşıldı


the beatles: the get back


Peter Jackson’ın yaklaşık iki senedir üzerinde çalıştığı ve bu ay nihayet izleme fırsatı bulacağımız The Beatles belgeseli The Beatles: Get Back’ten kısa bir sahne yayınlandı.

Kült grubun on ikinci ve son albümü Let It Be’nin kayıt sürecini anlatan aynı isimli 1969 yapımı belgeselden artan 55 saatlik görüntülerden tekrar oluşturulan The Beatles: Get Back’in geçtiğimiz sene beyaz perdede gösterime girmesi planlanmış fakat pandemiden dolayı bu gösterim iptal edilmişti. Pandemi sürecinde boş durmayan Jackson, normalde iki saat uzunluğunda düşünülen belgesel filminin süresini altı saate uzatmış ve üçer bölüm halinde yayınlanacağını duyurmuştu.

Geçtiğimiz ay ilk fragmanı yayınlanan belgeselden bugün gelen kısa sahnede grup üyelerinin Let It Be albümünün sekiz numaralı şarkısı I’ve Got A Feeling üzerindeki ilk çalışmalarını izleme şansı buluyoruz.

Peter Jackson imzalı The Beatles: Get Back belgeseli 25, 26 ve 27 Kasım tarihlerinde ikişer saatlik üç bölümüyle Disney+’ta yayınlanacak. Merakla beklediğimiz belgeselin fragmanını ve bugün yayınlanan kısa sahneyi hemen aşağı iliştirdik.