sausage party ekibinin yeni animasyonu santa inc.’den fragman

sausage party ekibinin yeni animasyonu santa inc.’den fragman


2 aralık’ta hbo max’te


2016’da “Yetişkinlere yönelik animasyon filmi nedir, nasıl yapılır?” sorusunun cevabını izleyicisini tokatlayarak veren Sausage Party ekibi, yeni bir animasyon projesi için buluştu.

HBO Max’te yayınlanacak stop-motion animasyon serisi Santa Inc., emekli olma zamanı gelen Noel Baba’nın yerine geçecek yeni Noel Baba unvanı için kadın bir elfin aday olmasını ve bu unvanı elde etmek için verdiği uğraşları anlatıyor. Peki bunu güzel bir dille mi anlatıyor? Kesinlikle, hayır. Küfür kıyamet diyaloglar, cinsel görüntüler, ofansif şakalar… Kısacası, Sausage Party’de gördüğümüz, genel izleyiciye yönelik olmayan ne varsa Santa Inc.’de de var.

Santa Inc.’in başrollerini meşhur iğrenç kahkahasıyla Noel Baba rolüne manidar bir seçim olan Seth Rogen ve Noel Baba’nın veliahtı olmak isteyen kadın elfi seslendirecek Sarah Silverman üstleniyor. İkiliye ek olarak serinin seslendirme kadrosunda Leslie Grossman, Gabourey Sidibe, Craig Robinson, Nicholas Braun, Maria Bamford ve Joel Kim Booster gibi isimler de bulunuyor. 10 bölümlük stop-motion animasyon serisi 2 Aralık’ta HBO Max’te yayınlanacak. Fragman için buyursunlar.