harry potter’ın 20. yıla özel şovuna davetlisiniz

harry potter’ın 20. yıla özel şovuna davetlisiniz


hogwarts yolcusu kalmasın


HBO Max’in Harry Potter and Sorcerer’s Stone ile başlayan Harry Potter serüveninin 20. yılını özel mi özel bir programla kutlayacağını Kasım ayında öğrenmiştik. Bir metrobüs dolusu insanı tekrar buluşturan bu özel programdan tanıtım fragmanı yayınlandı.

Harry Potter 20th Anniversary: Return To Hogwarts adındaki özel programda serinin yapım aşaması anlatılacak ve geniş kapsamlı röportajlarla beraber oyuncuların seri üzerine sohbet ettikleri kesitlere yer verilecek. Programda kimler var diye soracak olursanız, kimler yok ki… Seri ile beraber hayatlarının değiştiğini belirtmekte herhangi bir beis görmediğimiz Daniel Radcliffe, Ruper Grint ve Emma Watson üçlüsü, çocukluk çağlarında başlayıp neredeyse yetişkinlik yıllarında bitirdikleri Harry Potter serisinin 20. yılını kutlamak için malum programda tekrar bir araya gelecek. Bu üçlüyle beraber sekiz filmlik serinin çeşitli bölümlerinde yer alan Robbie Coltrane, Helena Bonham Carter, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Tom Felton, Imelda Staunton, James Phelps, Oliver Phelps, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Mark Williams, Matthew Lewis, Ian Hart, Evanna Lynch ve serinin ilk iki filminin yönetmeni Chris Columbus, programın başlıca konukları olacak.

Harry Potter 20th Anniversary: Return To Hogwarts, yeni yılın ilk gününde HBO Max’te Wizarding World severleriyle buluşacak. Serinin emektarlarının Hogwarts’tan davetiye aldıkları tanıtım fragmanı için buyursunlar.